KREATIVE ERHVERV // ARBEJDSFÆLLESSKAB // ATELIERPLADSER

Maltfabrikken skal igen være en arbejdsplads!
En arbejdsplads for designere, illustratorer arkitekter og appudviklere, et sted for nystartede iværksættere og få de mindre virksomheder, der ønsker at indgå i et videndelende, dynamisk, kreativt og inspirerende fællesskab med andre - og på et sted med sjæl!

Der vil etableres et arbejdsfælleskab med plads til både effektivt arbejde og social leg, til fordybelse og forstyrrelser, individualitet og mangfoldighed. 

Vi håber på synergien mellem de kreative erhverv, kunstnerne, de offentlige værksteder og vores gæstekunstnere, mellem det lokale og det internationale, mellem fabrikkens faste lejere og dens gæster. Vi kalder det for et arbejdsfællesskab - fordi vi er der for at arbejde, og fordi vi gør et stykke arbejde for det større fælleskab. 

FAKTA

- Der bliver plads til ca. 30 borde i arbejdsfællesskabet. Kontorpladserne er grupperet, så der opstår mindre klynger. Nogle bag glas, nogle i det åbne rum, nogle i lukkede rum. 
- Der bliver 7 aterlierpladser (3 til lokale, udøvende, professionelle kunstnere og 4 til residenter i gæstekunstnerophold)
- Der bliver adgang til værkstederne (træ, metal og digitalværksteder)