22.01.2018

MALTFABRIKKEN ER BLANDT DE 10 BEDSTE

Maltfabrikken campaya ebeltoft ferie ferieguide

De 10 bedste aktiviteter og seværdigheder i og omkring Ebeltoft er blevet udpeget af udlejer af sommerhuse og deriblandt er Maltfabrikken

Campaya skriver:

"I det centrale Ebeltoft ligger et spirrende center for kreative aktiviteter, kultur og erhverv.

I og omkring den ikoniske rødkalkede maltfabrik arrangeres der hvert år en række koncerter, markeder, street food festivaller og mange andre kulturelle aktiviteter. Målsætningen på tværs af aktiviteterne er at skabe liv og sammenhængskraft blandt Ebeltofts borgere og turister. Og det, må man sige, lykkes meget godt. 

Frem mod den endelige lancering af Maltfabrikken som byens nye kreative samlingspunkt i 2019 arbejder folkene bag nemlig allerede nu på at få masser af liv og glæde ind i de gamle produktionsbygninger, der indtil for forholdsvis nyligt stod til nedrivning.

Det fik en gruppe driftige lokale ildsjæle imidlertid lavet om på. Nu er planen i stedet at investere 150 millioner på at transformere Maltfabrikken til et nyt fyrtårn for kulturaktiviteter og kreative erhverv i byen.

Og det kan du som turist i byen nyde godt af. Slå en tur forbi det store røde bygningsværk midt i byen - det er umuligt ikke at få øje på - og gå på opdagelse i det spændende miljø, hvor håndværkerne arbejder, de unge skatere laver kickflips, og der altid er tid til en hyggelig snak med en af de lokale."
 

Er du nysgerrig efter at se de 9 andre på listen, så klik her:

Udlejer af sommerhuse i Ebeltoft: De 10 bedste aktiviteter og seværdigheder