15.06.2014 // Kristian Krog

INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I STØBESKEEN PÅ MALTFABRIKKEN

BORGER WORKSHOP MED GODE IDÉER

75 tilfældigt udvalgte borgere fra forskellige segmenter som bl.a. børnefamilier, turister, kunstnere og erhvervsdrivende var inviteret til en anderledes workshop i Maltfabrikkens gådt. Denne juni eftermiddag var scenariet helt særligt i Maltfabrikken fra 1861, for mellem nedrivningsmaskiner og containere, står der caféborde med balloner, en overdådigt buffet og sågar et stort hammondorgel med tilhørende bluesmusik. HVAD SKAL DET BETYDE!

Workshoppen var første møde mellem de resultater som Syddjurs Kommune og Den ny Maltfabrik har arbejdet på i processen frem mod byens nye mødested og fremtidens Maltfabrik. Målet var at få kvalificeret modspil til de tanker som mange møder, interviews og arbejdsdage som har været afholdt gennem det sidste års tid.

I øjeblikket arbejdes der på at sikre det rette indhold og den rette form til det store udviklingsprojekt i Ebeltofts gamle fabrik, men både her i juni workshoppen og på den anden side af sommerferien skal visioner møde borgerne holdninger.

Workshoppen blev en succes - det var en dejlig eftermiddag med nogle meget enfgagerede mennesker som ikke holdt sig tilbage for at hjælpe Den ny Maltfabrik på rette vej! 

Vi vil gerne sige tak til alle jer der deltog!

Fotograf: Nanna Klith - copyright 2014