23.01.2014 // Kristian Krog

LOKALT OG INTERNATIONALT

CREATIVITY WORLD FORUM
Januar 2014 i Tampere (FIN)
 
I sidste uge af januar 2014 mødes verdens førende projektudviklere, innovationseksperter og iværksættere på en anderledes business-konference i Tampere (Finland).
Det handler om kreativitet og Den ny Maltfabrik har fået en særlig invitation til at deltage:
 
'Vi er da stolte over at have modtaget en særlig invitation med betalt deltagelse i Creativity World Forum. Det beviser at vores projekt er synligt udenfor landegrænsen, og den chance skal vi naturligvis bruge på at dele erfaringer og netværk.
 
Helt konkret har vi udarbejdet et præsentationsmateriale på engelsk, så eventuelle partnere kan blive nysgerrige på Den ny Maltfabrik. Vi lægger også vejen forbi Kapeeli der er en stor kabelfabrik i Helsinki som er revitaliseret som et udviklingssted for kultur, kunst og kreativitet' fortæller projektleder Kristian Krog.
 
En stor del af projektet Den ny Maltfabrik kommer netop til at handle om det kreative erhvervsområde, og de udviklingsmuligheder emnet har på et område som Djursland.
KREATIVITET PÅ VERDENSPLAN 
 
Hvad har kreative udviklere fra Oklahoma, Rio de Janeiro, Flandern, Lombardiet, Baden-Württemberg, Nord Holland og Kamtakka (Indien) til fælles?
Tanken er at man på tværs af verden kan lære af hinanden og danne netværk for at udvikle nye idéer og finde veje til vækst og kreativ erhvervsudvikling.
Region Midtjylland er medlem af et globalt netværk kaldet Districts of Creativity, der arbejder på at fremme samarbejde og styrke kreativitet og innovation i medlemsregionerne. 
www.icelive.fi  indeholder en mængde informationer om den kommende konference i Finland. Der er program, videoer, praktisk info etc.

Finnerne har valgt at fokusere hårdt på business og innovation, i forhold til tidligere konferencer.

Emnerne er officielt formuleret som:

  • Innovation & Creativity
  • Leadership
  • Sales and Marketing

 

Den primære målgruppe de satser på, har de tidligere formuleret som ”businesses, innovators, entrepreneurs and innovation managers”.

 

For Regionens vedkommende er det primære formål med at deltage (udover selve indholdet på konferencen) at netværke med de øvrige regioner i Districts of Creativity, i forhold til de aktiviteter vi arbejder på, i forbindelse med Aarhus 2017, More.Creative (Kreative Partnerskaber), og vores egen afholdelse af konferencen i 2017.

 
Den 10. udgave af kreativitet World Forum vil blive afholdt i Finland for første gang som en fælles produktion med Ice Live-Business Forum . 
Den internationale begivenhed er årligt samlet 1700-3500 kreative erhvervsområder.
 
Hovedtalere er blandt andre: forsanger i Iron Maiden og business Rockstar Bruce Dickinson, verdens førende salgs-coack Brian Tracy, Amerikas største marketingmedarbejder Seth Godin, den mest indflydelsesrige business tænker på jorden Clayton Christensen, verdens top 7 lederskab guru Robin Sharma, prisvindende forfatter og international bestseller Frans Johansson og bedst sælgende forfatter af ' Making Ideas Happen ' Scott Belsky , samt de mest indflydelsesrige personer i den finske forretning verden .
 
Creativyty World Forum vil også samarbejde med NordMatch som er et nordisk og baltiske netværksmøde indsamling kunstnere og andre fagfolk , der allerede arbejder , eller er interesseret i aktiviteter, hvor kunst og kultur mødes med andre sektorer i samfundet. Deltagere fra NordMatch og kreativitet World Forum mødes under studiebesøg.