NYHEDSBREV FRA MALTFABRIKKEN

Vi vil gerne informere om hvad der sker indefor og udenfor murene. Derfor har vi planlagt at sende et nyhedsbrev ud hvert kvartal. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke her.

JULEOPTIMISME PÅ MALTFABRIKKEN - DEC 2017

Julehilsen fra Maltfabrikken, hvori du kan læse om den første etape i byggeprocessen, om juleoptimisme og du inviteres til det første officielle spadestik
Læs nyhedsbrevet 'Juleoptimisme på Maltfabrikken' fra dec 2017 ved at klikke her.

OM LIDT KOMMER KRANERNE - SEP 2017

I dette nyhedsbrev kan du læse om at Maltfabrikken har vundet call'et fra Statens Kunstfond om at blive fremtidens danske residency for internationale billedkunstnere. Du inviteres også med til vores kærlighedsfestival, som bliver det sidste event inden kranerne kommer. Og måske er du nysgerrig efter at vide, hvad den nye vej hedder, hvor Maltfabrikken ligger?
Læs nyhedsbrevet 'Kranerne kommer' fra sep 2017 ved at klikke her.

SOMMER EVENTS - JUN 2017

Læs om alle de skønne sommer oplevelser, vi har til dig. Fællesspisninger i Det Grænseløse Køkken, koncerter og kunstudstillinger, rundvisninger og ikke mindst den store Street Food Festival. Maltfabrikken kommer til at syde med liv sommeren igennem 

Læs nyhedsbrevet 'Sommer events' fra juni 2017 ved at klikke her.

NYE KRÆFTER - MAJ 2017

Læs om de nye kræfter, som er kommet til bestyrelsen i Den ny Maltfabrik og om forårets fedeste folkefest, som du ikke må gå glip af her.

GLÆDELIG JUL - DEC 2016

Maltfabrikken ser tilbage på et fantastisk år med store oplevelser, events og aktiviteter. Det var også det store år, hvor vi fandt vores vindere af arkitektkonkurrencen. Læs om det hele her.

ARKITEKTERNES ÅR - JUN 2016

Sjette nyhedsbrev blev udsendt i juni 2016.

I dette nyhedsbrev kan du læse om hvem der vandt fase 1 af arkitektkonkurrencen, og lidt om hvad der sker i sommerens Maltfabrik.

Læs nyhedsbrevet 'Arkitekter tegner fremtidens fabrik' fra juni 2016 ved at klikke her.

ET KONGELIGT ÅR - DEC 2015

Femte nyhedsbrev blev udsendt i december 2015.

I dette nyhedsbrev kan du læse om igangsættelsen af den store arkitektkonkurrence, om royalt besøg på Maltfabrikken og om taknemmelighed.

Læs nyhedsbrevet 'Kongeligt år på Maltfabrikken' fra december 2015 ved at klikke her.

FORÅRSOPTIMISME - MAJ 2015

Fjerde nyhedsbrev blev udsendt i maj 2015.

I dette nyhedsbrev kan du læse om gode forårsnyheder for Maltfabrikken. Vi åbner Überwerke CREATIVE LAB, vi holder festival og vores leder er indstillet til international bestyrelsespost.

Læs nyhedsbrevet 'Forårs optimisme' fra maj 2015 ved at klikke her.

GLÆDELIG JUL - DEC 2014

Tredje nyhedsbrev blev udsendt i december 2014.

I dette nyhedsbrev kan du læse om Maltfabrikkens aktuelle fokus på kretive erhverv, om Maltpedellernes arbejde med fabrikken og andre gode nyheder.

Læs nyhedsbrevet 'Glædelig jul' fra december 2014 ved at klikke her.

UDSYN OG INDSIGT - OKT 2014

Andet nyhedsbrev blev udsendt i oktober 2014.

I dette nyhedsbrev kan du læse om Maltfabrikkens optagelse i Trans Europe Halles, Realdanias kampagne UNDERVÆRKER og andre gode nyheder.

Læs nyhedsbrevet 'Udsyn & indsigt' fra oktober 2014 ved at klikke her.

DET NYE MØDESTED - MAJ 2014

Første nyhedsbrev blev udsendt i maj 2014.

I dette nyhedsbrev handler det om de aktuelle temaer der er på spil i Den ny Maltfabrik, bl.a. nedrivning af Spiresalen og udviklingen af ungekulturhuset RAMPEN.

Læs nyhedsbrevet 'Byens nye mødested' fra maj 2014 ved at klikke her.