OPEN CALL TIL ARTIST IN RESIDENCY

Maltfabrikken søger danske og/eller internationale kunstnere til residency i september - oktober a 2-4 ugers varighed. 

Ved siden af fabrikken ligger en bungalow med havudsigt og et atelierspace, som vi stiller til rådighed for kunstnere, der ønsker at arbejde i en kortere periode i Ebeltoft. Residensopholdet kan frit anvendes efter eget behov, fx til research, workshops, midlertidige udstillinger i ‘atelieret’, praksisudvikling etc.  

Der følger ikke honorarer, kost, rejse- eller materialeomkostninger med, derimod logi i det fuldt funktionelle og møblerede hus samt anvendelse af den tilhørende ‘atelierbygning’. Da denne atelierbygning skal rives ned til vinter, må den gerne ‘få et nyt liv’, som en del af et kunstværk/udstilling. Vi vil gerne overraskes, give dig en god omtale via vores medier, og ikke mindst være den gode vært for dig/Jer her på Maltfabrikken.

I 2019 åbner den nye fabrik, men vi glæder os sådan til at stedet bliver levende med kunstnere, så derfor dette open call, der giver mulighed for at være blandt de første residenter i Maltfabrikken. ANSØGNING

Man kan søge som enkeltperson eller gruppe på op til 6 personer.

Send en kort ansøgning om, hvordan residensopholdet tænkes anvendt samt C.V.

Angiv hvornår i perioden september-oktober, du ønsker at komme samt hvor længe dit ophold skal vare. 

S.U. 15/8-2017.

Det forventes, at ansøgeren har en kunstakademisk baggrund eller tilsvarende. 

Send ansøgningen og eventuelle spørgsmål til Vibeke Wang på vw@nymalt.dk (som dog holder sommerferie frem til primo aug)

 

MERE OM MALTFABRIKKEN

I mange år har fabrikkens karakteristiske røde bygningsmasse ligget i dvale, men over de kommende år bliver de gamle bygninger restaureret og fornyet med et samlet budget på ca. 150 mio. kr. Fabriksanlægget skal til et omdrejningspunkt for kreative erhverv, kunst og kulturelle oplevelser til glæde for alle. 

Der vil blandt andet etableres atelierpladser, værksteder og boliger til residencies for kunst og design.

Det private projekt samarbejder med Syddjurs Kommune om at skabe et nyt biblioteks- og museumshus til bogorme og oplysningshungrende, et miljø for jazzelskere, øl-entusiaster og livsnydere, et hotspot for lokale og internationale kunstnere, et hjemsted for kreative iværksættere og mikrovirksomheder - og ikke mindst et mødested for de lokale i alle aldre. 

 

VORES VILLA LUNDBERG OG ATELIERSPACE