DET GRÆNSELØSE KØKKEN

"Elsket er den, som sætter sig"

Det Grænseløse Køkken er Ebeltofts nye magiske mødested - et mulighedsrum, et nytænkt forsamlingshus, en dagligstue og en platform for fantastiske fællesspisninger, intimkoncerter og forfatteraftener. Rummet er dit, mit og vores! Et projekt for de lokale skabt af de lokale.

I sommeren 2016 stod det kunstfærdige væksthus færdigt, bygget af Bureau Detours i samarbejde med madglade ildsjæle fra Molbordet og restauranten Smag. Nu drives det som en socioøkonomisk virksomhed med støtte fra Aarhus Kulturhovedstad 2017, Realdania og Syddjurs Kommune. Hver eneste fællesspisning og koncert var udsolgt sommeren igennem - og det fælles rum og de involverede mennesker har opbygget glæde, liv og mulighed for at udvikle en fælles kultur, mens vi venter på, at den store ombygning af Maltfabrikken er færdig.


Klik her på Det Grænseløse Køkken for at læse mere om projektet på deres hjemmeside, hvor du også  finder kalenderen for aktiviteter og fællesspisninger. Eller find dem på facebook ved at klikke her.