ÜBERWERKE - MALTFABRIKKENS KREATIVE NETVÆRK

Überwerke er et 'mens-vi-venter-projekt’...

Rammerne var en tom butik i Adelgade 60 - i porten overfor Maltfabrikkens gård - som nu er forvandlet til en platform for den klynge af mikrovirksomheder, der i fremtiden er tænkt ind i det store kontorfællesskab Maltfabrikken. Vi har kaldt det Überwerke, og det er både et mødested, et arbejdsfællesskab og ikke mindst et netværk for det kreative miljø, iværksætterspirerne og startups i området.  

Nerven i Überwerke er netværket!
Vi er nu et hold på over 50 tilmeldte virksomheder og iværksætterspirer. Überwerke arbejder for og med de kreative erhverv, iværksætterne, de små virksomheder og vækstmiljøet. Sammen kan vi vokse, inspirere hinanden, få nye redskaber og forretningsideer - og i kalenderen for netværket er tilbuddene mange, varierede, lærerige og underholdende.

Det lille ’coworking space’ på gådaden i Ebeltoft er åbent hver dag for alle de kreative sjæle - til kaffepauser, kurser, møder, arbejde, ideudvikling, sparring, workshops, networking m.m., og ind i mellem forvandles det til et rum for udstillinger, intimkoncerter, forfatteraftener eller fredagsbar.   


Vil du vide mere om Überwerke kontakt da Vibeke Wang på vw@nymalt.dk eller besøg Überwerkes hjemmeside: KLIK HER.